dimecres, de juliol 05, 2006

Noticia publicada al VILA WEB SANT QUIRZE



Elisabeth Oliveras d’ERC serà demà dijous investida alcaldessa de Sant Quirze.
L’Entesa per Sant Quirze-Iniciativa per Catalunya Verds, donarà suport en la votació que es farà demà dijous -previsiblement a mà alçada- i farà possible que el pacte CiU-ERC s’acompleixi, i que Elisabeth Oliveras i Jorba sigui elegida per majoria, alcaldessa de Sant Quirze.

Avui dimecres en roda de premsa celebrada a l’ajuntament de la nostra vila, l’alcalde actual Francesc Contreras, ha dit que demà dijous presentaria la seva renúncia, en un ple que s’ha convocat per a les 8 del vespre a la sala provisional de plens.

Elisabeth Oliveras ha dit que dijous es va poder comprovar que hi ha persones que només pensen en el benefici propi i no en el bé comú, i reconeix a Francesc Contreras i Sebastià Ruiz les facilitats que han donat per que el pacte es pugui tirar endavant i tanmateix agraïa a la Petra Molinero i el seu grup que aquest es pugui dur a terme.

Petra Molinero ha manifestat que donarien suport al pacte que es va gestar l’octubre del 2004, entre CiU i ERC, i ha deixat clar que aquest pacte no és el del seu grup, i que ells estan per un pacte de progrés i d’esquerres, però sí que respecten l’acord al que van arribar CiU i ERC en el seu moment.

A la sala d’alcaldia on s’ha celebrat la roda de premsa, hi eren presents tots els integrants dels grups d’ERC i de l’EpSQ-ICV, però per part de CiU hi mancaven Joan Andreu Blàzquez i Vicenç Abellan, i a pregunta d’aquest redactor sobre si se’ls havia convidat a assistir a l’acte, Sebastià Ruiz, ha contestat que no; de les executives locals també hi eren presents en un annex de la sala, Albert Batalla de Convergència i Miquel V. Seuba d’Iniciativa.

NOTA: FOTO ENRIC ALLOZA