dijous, d’abril 06, 2006

Nova associació a Sant Quirze

El dimecres dia 29 de març al Centre Cívic Can Feliu es va fer l'acte de constitució de la nova associació S.Q.T.V. (Sant Quirze Té Vida) S.Q.T.V. és una associació independent de qualsevol altra entitat de caràcter polític, solidària o artística, que es constitueix com a associació sense finalitats lucratives.

Els nostres objectius principals són:
A.- Promoure i recuperar les tradicions de Sant Quirze i de Catalunya en general i crear-ne de noves si podem.
B.- Estimular la participació dels nostres veïns en els actes que organitzem, que seran sempre oberts a tothom.
C.- Col·laboració amb altres entitats per organitzar activitats conjuntes, si s'escau
D.- Comptarem amb diferents sectorials: esportiva, cultural, lúdica, artística, gastronòmica.
L'embrió d'aquest grup va néixer ja fa alguns anys de manera informal, com apunt de trobada d'una colla de joves nascuts a Sant Quirze. Es van anar fent diferents activitats: reconeixement a personatges de Sant Quirze, reintroducció de gamarussos a la Serra de Galliners, sopars commemoratius, etc.
El darrer esdeveniment que ha acabat de donar forma al grup ha segut la participació en la Cavalcada de Reis 2006 on hem treballat en el disseny i muntatge de les carrosses i en la mateixa cavalcada, també hem participat al Carnestoltes. El grup s'ha anat ampliant amb nous membres, cobrint a hores d'ara un ventall molt ampli i representatiu dels diferents perfils dels quirzetencs, tan els de tota la vida, com els que acaben d'arribar, encara que tots amb el mateix objectiu: col. Laborar en el que puguem aportar, pel bé del nostre poble, que és el de tots, lluny de la crítica fàcil, feta des de la ignorància, la mala fe o des del sofà.
Junta Directiva
President: Josep Busqueta
Vicepresident: Carles Jiménez Godino
Tresorer: Miquel Casaramona
Secretari: Xavier Pujol
Vocal: Sito Ribalda
Vocal: Sergi Muñoz
Vocal: Joan Montiel
Vocal: Juan Carlos Martin
Vocal: Ferran Rosa
Vocal: Carles Carreras
Vocal: Dídac Comas
Vocal: Assutzena Cruz
Vocal: Marc Castaño