divendres, de setembre 01, 2006

FESTA MAJOR 2006

L’Alcaldessa de Sant Quirze del Vallès, Elisabeth Oliveras, i el regidor de Cultura, Sebastià Ruiz, han presentat avui el programa de Festa Major 2006, que començarà aquesta mateixa nit amb l’espai juvenil Barraques i s’allargarà fins el proper dia 4. El programa, però, inclou també la celebració de l’Onze de Setembre.

La diversitat d’activitats amb iniciatives per a tots els gustos caracteritza aquesta festa on, segons que ha manifestat avui l’Alcaldessa, “la gent se sentirà com a casa, a més, hi ha una oferta molt àmplia de la que es podrà gaudir a peu i en diferents racons del poble”. De fet, el regidor de Cultura, Sebastià Ruiz, ha destacat enguany que “es tracta d’una festa que opta per ser popular, on les competències per aconseguir portar les grans estrelles han passat a segon terme, i on l’objectiu principal és arribar a la gent i fer-la nostra”.

En aquest sentit, les tradicions protagonitzaran la majoria d’activitats, amb repetició un any més d’havaneres i castell de focs, i introducció d’una fideuà popular que servirà per donar el tret de sortida als actes de trobades gastronòmiques.

La música també tindrà un pes especial, amb l’actuació de l’Orquestra Mondragon o el taller de gospel que organitza la Coral Il.lustració Artística, a més dels concerts que s’organitzaran a l’espai de Barraques, com ara el del Doctor Calypso o les bandes locals.

Els actes culturals inclouran sessions de teatre com la representació de Dakota, de Jordi Galceran (El mètode Grönholm) o les exposicions de diverses entitats (GIHSQ, Enric Alloza o Cercle de Cultura).

No faltaran tampoc les iniciatives dirigides als infants, com les titelles, els inflables o l’exitós trenet, que permet donar un passeig pel poble.

El programa de Festa Major finalitza amb la celebració del cinquè aniversari de la Biblioteca Municipal i la tradicional ofrena floral i dinar de germanor de l’Onze de Setembre.

NOTICIA PUBLICADA AL MUSSOL ESPAVILITAT
www.mussol.org
www.mussol.cat