dilluns, de maig 29, 2006


Acció Solidària del Vallès


Acció Solidària del Vallès, la nova ONG del Vallès, delegació de Barcelona Acció Solidària, creadora i organitzadora de la Caravana Solidària, des dels seus inicis l’any 2000, es va presentar al poble de Sant Quirze, i al de la comarca en general aquest cap de setmana, en el marc de la Festa del Comerç Just, dissabte i diumenge al matí, al Parc de les Morisques.

La parada de l’associació va comptar amb un dels vehicles tot terreny que participa a la Caravana Solidària a l’Àfrica Occidental, on els nens i les nenes van poder pujar, conèixer, carregar caixes solidàries, i participar d’aquest gran projecte de cooperació amb els països africans. Vam poder veure també una exposició de fotografies cedides per Enric Alloza i l’ONG Creix.

Duran el dissabte i el diumenge van passar pel nostre estand, l’alcalde Sant Quirze Sr. Sebastià Ruiz, la Primera tinent d’alcalde i regidora de cooperació Sra. Elisabeth Oliveras, i els portantveus del PSC, Sr. Antoni Rebolleda, i la Sra. Petra Molinero de l’EpSQ-ICV, així com altres regidors i regidores. Francesc Osan, director de Caravana Solidària, ens va visitar diumenge al matí, i va poder conversar amb els membres de ASVallès.

Els infants han pogut gaudir d’un taller de dibuix solidari, durant els dos dies, amb la col·laboració del Taller de Dibuix de St. Quirze, i diumenge un taller de trenes de forma conjunta amb l’ONG Diabugu Batapha.

Els membres de la Comissió Directiva d’Acció Solidària del Vallès, i també els membres de la Directiva de Barcelona Acció Solidària, agraïm en general el suport que em rebut, i molt especialment ho fem a tots els que heu pogut passar en un moment o altre pel nostre estatge.