diumenge, de març 19, 2006

Neix l'Associació Sant Quirze Plural

La nova associació preten crear un espai de reflexió i debat

El passat dimarts, 14 de març, al centre cívic Can Feliu, es va fer l'acte de constitució de l'Associació Sant Quirze Plural. Sant Quirze Plural vol esdevenir un espai de lliure circulació d’idees i perspectives entorn a diferents qüestions que es troben al bell mig de l’interès dels quirzetencs i quirzetenques.

La modernització i la transformació de la societat necessiten contrastar opinions perquè només del debat lliure sorgeixen persones lliures i societats emancipades.

Sant Quirze Plural és un moviment associatiu, independent de qualsevol altra entitat de caràcter polític, econòmic o religiós, que es constitueix com a associació sense finalitats lucratives.

L'Associació Sant Quirze Plural, té com a finalitat principal, treballar per crear un àmbit de reflexió i debat, i de manera especial, l’associació es proposa:
a) La promoció de la participació ciutadana en el progrés polític, social, econòmic i cultural a Sant Quirze.
b) La promoció de la cultura i de l’economia per assegurar a tots i a totes una qualitat de vida digna.
c) El foment de la igualtat d'oportunitats i de la tolerància i la lluita contra totes les formes d’exclusió social, per aconseguir la major igualtat d'oportunitats entre els ciutadans i ciutadanes.
d) Per a l'assoliment dels seus objectius, l'Associació promourà activitats, culturals, de debat, formació, comunicació i mobilització ciutadana.

La junta directiva esta formada per:

President: Xavier Blanca
Secretari: Carles Gonzàlez
Tresorera: Olga Baldomà
Vocal: Petra Molinero
Vocal: Enric Alloza
Vocal: Jaume Solé.

T'hi sents identificat? Vols participar i treballar amb nosaltres? Ja pots fer-ho, envia’ns un correu electrònic a santquirzeplural@gmail.com